Selecteer een pagina

bieber kruis
Popster Justin Bieber is de afgelopen jaren steeds opener geworden over zijn geloof. Onlangs heeft hij dit naar een nieuw level gebracht. De zanger tatoeëerde namelijk een kruis naast zijn oog! Oké, om eerlijk te zijn is zijn nieuwe aanwinst niet ontzettend groot, maar het staat hem goed.

“Justin kwam hier afgelopen nacht en besloot om een klein kruis vlakbij zijn oog te zetten,” vertelde tatoeage artiest Jonboy tegen US Magazine. “Het staat als symbool voor zijn zoektocht naar God.”

De afgelopen tijd spreekt Bieber zich vaker openlijk uit over zijn geloofsleven, ook op sociale media. Zo bracht hij pastor Judah Smith mee naar een concert voor een minipreek, waarschuwde hij zijn fans om geen idolen te maken van hun celebrity-helden (“wanneer een mens aanbeden wordt, is dat gevaarlijk”) en sprak hij uit dat hij met zijn leven Christus wil verheerlijken.

“Ik wil gewoon leven zoals Jezus. Niet zijn zoals Jezus, dat zou niet kunnen, maar proberen om zoals Hem te zijn. Hij heeft een geweldig voorbeeld gegeven, ons geleerd om mensen lief te hebben en om genadig te zijn. En, als je het gelooft, hij stierf zelfs voor onze zonden.”

Bron: CIP